Платформата Adwords Ви дава възможност да стартирате реклама в Google и да рекламирате услугите и продуктите си още от днес. 

Със сигурност сте виждали онези рекламни карета в бледо жълто над органичните резултати и вдясно от тях при търсене в Google. Това е част от рекламната мрежа на Google, наречена Google Search Network (GSN).

Друга част е Google Display Network (GDN). Чрез GDN, имате възможността да визуализирате Ваши банери в милиони сайтове-партньори на Google, откъдето да привличате потенциални клиенти.

Не толкова популярни в България и съответно не толкова ефективни (на този етап) са рекламите за мобилни приложения и рекламите във видео клипове (YouTube).

     
badge6  

Бързи продажби

/С Adwords Вашата реклама е факт в рамките на няколко дни и започвате да привличате клиенти./

Таргетираност

/Вашата реклама ще се визуализира само тогава, когато някой търси Вашите услуги и/или продукти, определени чрез ключови думи, което означава, че Вие плащате за посещения от потенциални, заинтересовани клиенти./

Гъвкавост

/Гъвкавост, позволяващата постоянен контрол и промяна на рекламните кампании в зависимост от пазара, финансовите Ви възможности и действията на конкурентите./

Широк спектър

/Възможността да се рекламирате едновременно на много ключови думи и фрази./

Ефективност

/Висока ефективност и възвращаемост на инвестицията./

     
badge7  

Потребителско игнориране

/Основен минус, който не бива да се пренебрегва, е вероятността потенциални клиенти да не Ви видят, просто защото много потребители игнорират платените реклами и не кликат върху тях. Така Вие оставате незабележими за тях./

     
badge8  

Вие като потребител можете да създадете рекламна кампания в Google Adwords, да регистрирате кредитната си карта, да определите няколко ключови думи и да започнете да се рекламирате. Не е никак сложно.

Сложно е да управлявате рекламата си и да я направите качествена, а качествената реклама води до ниска цена на клик, висока ефективност и максимална възвръщаемост на инвестицията.

Ние сме сертифицирана от Google компания, което означава, че можем и знаем как да извлечем максимума от рекламата и да възвърнем многократно Вашата инвестиция.

И още…

– Ние имаме солиден опит зад гърба си
– Сертифицирани от Google специалисти
– Управляваме успешно над 200 рекламни кампании
– Постоянно увеличаваме продажбите на клиентите си

 

   

 

   

“Ако нашите клиенти не печелят, ние също не печелим.”

Веселин Иванов, CEO

badge9  

Най-важната част, която предопределя бъдещето на Вашите инвестиции.

Ние анализираме всеки аспект от Вашия бизнес, както и Вашите конкуренти. Инспектираме в детайли всички предишни маркетингови методи и действия. Създаваме правилен план за инвестиция и развитие на бъдещите Ви рекламни кампании.

     
badge10  

Ключовите думи в една рекламна кампания не се избират, а се подбират. За целта използваме най-напредналите софтуери за анализ, които ни дават възможност да подберем точните ключови думи, които ще генерират повече продажби на по-добра разходна цена.

Екипът ни от копирайтъри ще създаде за Вас рекламните послания, които ще накарат потребителя да кликне върху тях.

Квалифицираните ни Adwords специалисти ще комбинират думите и посланията в качествени и релевантни кампании с висока ефективност.

     
badge11  

Започвайки на добре изградена основа, идва и частта в която трябва да защитим думите си с резултати. Оптимизирайки Вашите кампании, ние повишаваме тяхната ефективност и започваме да реализираме все повече продажби на все по-ниска цена.

Ако трябва да се изразим терминологично бихме казали, че ние повишаваме Вашия QS (Quality Score), CTR (Clickthrough Rate) и CR (Conversion Rate), за да достигнем максимален ROI (Return On Investment).

     
badge12  

Ние работим напълно прозрачно и Вие имате достъп до профила си по всяко време. Ние от наша страна периодично генерираме подробна статистика за постигнатите резултати и за движенията на Вашите пари.

Правилното анализиране на статистическите данни ни дава възможност да направим качествено и ефективно планиране на кампаниите за следващ период.