seo-team-delow

Delow е един от няколкото бранда създадени от Мирослав Иванов и Веселин Иванов. Брандът съществува от началото на 2012 година, но историята на развитие има по-ранно начало.

 

———— 2006 ————

Мирослав Иванов и Веселин Иванов се запознават през 2006 г., когато работят във Вашингтон, САЩ. През времето си в САЩ обсъждат и развиват различни бизнес идеи за бъдещ период.

 

———— 2007 ————

През 2007 г. започват работа в Лондон за HR гиганта Adecco UK. Продължават работата си за Adecco и в България, докато следват Информационни Технологии в УНИБИТ (Университет по библиотекознание и информационни технологии), което им позволява да доразвият идеите си на местна почва.

 

———— 2008 ————

В средата на 2008 г., напускат работата си в Adecco и прекратяват обучението си в УНИБИТ, за да основат GlideDesign – фирма за уеб дизайн и уеб разработки. В началото са само двамата и с развитието започва и сформирането на професионален екип. Нуждата от повече място води до честа смяна на офиса на компанията.

 

———— 2009 – 2010 ————

В рамките на 2 години, GlideDesign се превръща в едно от предпочитаните уеб студия, реализирайки повече от 150 проекта през това време. Паралелно с дейността си в уеб сферата, Веселин и Мирослав създават бранда GPrint, който обслужва нуждите от печатна реклама на изградената клиентска база. Експертните им познания и солидния опит в сферата на SEO оптимизацията и Google Adwords, позиционират двата сайта на първи места в органичното търсене и платените реклами (където са и до днес), което води до драстично увеличаване на клиентската база и за двата бизнеса.

 

———— 2011 ————

Зараждането на DeLow.

През 2011 г., наред с уеб дизайна и печатната дейност, Мирослав и Веселин се отдават на идеята за развиване бизнесите на клиентите си, а не просто на предлагане на отделни услуги. Инвестират огромен ресурс от време за усъвършенстване на познанията си в сферата на SEO и онлайн маркетинга като цяло, създаване на собствени маркетингови концепции, разработване на търговски стратегии и развиване на квалифициран екип. Клиентите им черпят позитивите и бизнес симбиозата спомага за многократно увеличаване на продажбите.

 

———— 2012 ————

В началото на 2012 г. брандът Delow вече е факт. Клиентската база наброява повече от 25 клиента и бизнес развитието им расте с бързи темпове. 

За 2012 г., клиентите на Delow отчитат общ оборот от над 7 500 000 лв., както и ръст в продажбите от 40% до изключителните 500% процента при някои от тях.

 

———— 2013 ————

Винаги може повече. Нашите клиенти вече са на върха, но това не е достатъчно. През 2013 г. ние поставяме нови върхове.

А ето как ние лично започваме годината:

Delow – 27 клиента
Glide’ – 400+ клиента
GPrint – 2500+ клиента