8 яну

Колко време отнема SEO процеса?

Процесът по SEO оптимизация е постянен и един уеб сайт и/или бизнес може да бъде развиван непрекъснато.

Първите резултати при започване на SEO се виждат още на втори-трети месец, а добрите резултати идват около шестия месец. В повечето случаи, предварително зададените цели постигаме след около година от старта на кампанията, а често и по-рано от предвиденото.

Нашата цел е да постигнем резултатите възможно най-бързо, за да започнете да генерирате приходи от нашата работа и цената за SEO оптимизация да НЕ бъде допълнителен разход, а напротив – инвестиция с многократна възвръщаемост.

Имайки това предвид, можем да кажем, че оптимизацията няма времеви рамки, а е постоянно сътрудничество с цел развиване на бизнеса и на двете страни. 

За автора

Веселин Иванов Веселин Иванов е съосновател на SEO студио Delow. Той е водещ специалист в сферата на SEO оптимизацията и управление на платени реклами PPC. Най-важното за него е ROI или възвръщаемостта на инвестициите в една рекламна кампания.

Плод на неговият труд са много ефективни маркетингови стратегии, които водят до ръст в продажбите от 30% до 600% за първите 6 месеца на кампанията.

 

 

Коментари

Loading Facebook Comments ...