18 апр

Нови мобилни шорткътове от Google улесняват намирането на информация

В днешно време, очакваме намирането на информация да се случва за секунди. Google е един чудесен инструмент за тази цел. Google стартира в САЩ нови мобилни шорткътове, които да улеснят намирането на информация.

Мобилните шорткътове са налични за приложението на Google за Android и iOS, както и на google.com в мобилната мрежа.

Приложението на Google позволява на началната ви страница да разполагате с мобилни шорткътове за интересна и важна за вас информация, като времето, различни начини за забавление, като например какво дават вечерта в кината, театрите, или пък предложения за хубави ресторанти. Може да видите програмата на телевизията, трейлъри за най-новите филми, както и да прочетете ревюта.

Google Search е чудесна опция, когато търсите нещо конкретно, но понякога не търсите точна информация, а само искате да се ориентирате по дадена тема или накратко да научите какво се случва около вас. Мобилните шорткътове са идеални за тази цел.

Ако се чудите какво да хапнете на обяд или къде да резервирате за уикенда, или къде има ресторанти близо до вас, шорткъта Eat&Drink е за вас. Може да прочетете препоръки и винаги да следите новостите за вашия район.

Ако се интересувате от футбол, хокей или баскетбол, вече няма да е нужно да търсите информация за резултатите от мача през Google Search – настройката на мобилните шорткътове е лесна и ще ви предоставя информацията, от която имате нужда, за секунди.

Времето никога няма да ви изненада със съответния тап бутон. Всеки път, когато го използвате, информацията се ъпдейтва и получавате актуалната прогноза за времето. Имате достъп включително до десетдневна прогноза.

Потребителите на Андроид имат бонус шорткът бутони като преводач, атракции наблизо, спорт, хотели, полети, тест на интернет връзката, конвертор на валути. Ако искате да се позабавлявате, има и такива забавни шорткътове, като игри, животински звуци, както и фаворита на Google: „Чувствам се любопитен“.

За да откриете най-актуалните мобилни шорткътове на Google, уверете се, че редовно ъпдейтвате приложението до последната версия. Шорткътовете ще бъдат разположени точно под полето за търсене.

Бъдете информирани и се забавлявайте с новите мобилни шорткътове!

 

За автора

Веселина

 

     

 

Коментари

Loading Facebook Comments …