Какво е SEO оптимизация?

Дефиницията за SEO оптимизацията е процес имащ за цел да изведе Вашия уеб сайт на челни позиции в резултатите на Google, при търсене по определени ключови думи.

В DeLow, ние дефинираме термина SEO като процес на развитие на бизнеса и увеличаване на продажбите.

Колко струва SEO оптимизацията?

Цената за SEO варира в зависимост от това, какъв ресурс е нужен за постигане на целите. Основни фактори при определянето на цената са:

– моментното състояние на Вашия уеб сайт
– конкурентната ниша
– наличието на предходни опити за SEO и резултатите от тях (позитивни или негативни)
– Вашите цели

Масовата практика е определяне на цена на база ключови думи, по които ще се работи. При нас броят ключови думи не е фактор и не е определящ за цената.

Максимални резултати не могат да се постигнат с две, пет или десет ключови думи. Ние работим по толкова думи, по колкото е нужно, за да увеличим продажбите Ви.

Минималната сума за ангажимент е 500 лв./месец с ДДС, като точна цена можем да дадем след запознавателна среща и подробен анализ.

Колко време отнема SEO процеса?

Процесът по SEO оптимизация е постянен и един уеб сайт и/или бизнес може да бъде развиван непрекъснато.

Първите резултати при започване на SEO се виждат още на втори-трети месец, а добрите резултати идват около шестия месец. В повечето случаи, предварително зададените цели постигаме след около година от старта на кампанията, а често и по-рано от предвиденото.

Нашата цел е да постигнем резултатите възможно най-бързо, за да започнете да генерирате приходи от нашата работа и цената за SEO оптимизация да НЕ бъде допълнителен разход, а напротив – инвестиция с многократна възвръщаемост.

Имайки това предвид, можем да кажем, че оптимизацията няма времеви рамки, а е постоянно сътрудничество с цел развиване на бизнеса и на двете страни. 

Какво ще се случи, ако реша да спра оптимизацията?

Вие имате свободата да прекратите отношенията си с нас по всяко време, без да Ви ангажираме със срокове, неустойки и други тежести. Ние от наша страна ще преустановим всякаква работа по SEO процеса.

Вашият сайт ще запази моментните си резултати и позиции, докато не бъде изместен от конкурентни сайтове.

Този срок може да бъде месец, три или дори година.

Какво е Google Adwords?

Google Adwords е рекламната платформа на Google. Онези рекламни карета в бледо жълто над органичните резултати и вдясно от тях. Другите рекламни канали на Adwords са банерната реклама, рекламите във видео файлове и мобилните реклами.

При участие в Adwords, Вие заплащате цена за всеки клик върху Вашата  реклама. 

Рекламният канал се характеризира с голям обхват на ключови думи, гъвкавост и висока възвръщаемост на инвестициите.

Повече за Google Adwords и разликите със SEO оптимизацията можете да видите тук.

Какъв бюджет ми е нужен за Google Adwords?

Всеки един бизнес има нужда от различен бюджет, за да има ефект от рекламата. В повечето случаи дневен бюджет от около 20 лв. е напълно достатъчен, за добро покритие на рекламата. Ако все пак желаете Вашата реклама да е активна 24 часа и да сте на първа позиция е нужен доста по-висок бюджет.

Точен бюджет можем да Ви дадем след запознаване с Вашия бизнес и бизнес нишата.

Какви са вашите комисионни за управление на рекламата ми в Google Adwords?

Комисионните ни зависят от сложността на рекламата и нужния ресурс за управление. За да определим нашата комисионна трябва да определим нужния ресурс за управление.

Малките бизнеси имат нужда от няколко рекламни кампании и регуларно упрваление, докато по-големите се нуждаят от много рекламни кампании, ежедневно управление и постоянно анализиране.

Минималната сума за анагимент започва от 100 лв./месец с ДДС, а при нужда от голям ресурс от наша страна залагаме и процент от месечните бюджети, инвестирани в Google.